Tuesday, January 11, 2011

aku tengok..

adakah aku je yang nampak situasi ni?

semacam satu perkara yang agak pelik tapi tak pelik sangat kot sebab ia berlaku kat aku jugak.
pernah tak korang perasan kawan korang akan couple dengan orang yang selalu korang gandingkan. walhal, pada mulanya diorang takde perasaan langsung. bila korang cakap camni, weyh ko tak sedih ke tinggal dia sorang2? weyh, ko suka dia kan? weyh, korang ni cam couple la. weyh, korang ni malu2 plak.

antara ayat2 nih, nilah yang selalu digunakan untuk buat satu perhubungan tu happened.
ada la kawan2 aku yang aku nampak, at first diorang takde pape..then, couple all of sudden. so easy.

benda ni akan jadi bila ad dorongan from orang sekeliling.

from an observant like me lah.

2 comments:

  1. it happened to me.

    siap buat confession depan klaz; weyh aku tak suke gle mamat tu weyh stop ah geli taw tak.

    beberape minggu selepas itu aku pegi couple lak ngan mamat tu. hahaha. okay, saje bermain pade mulenye tp lelame mesti akan serius jugak.

    apesal fazrul? suke kat ila ekhhhh. ngeeeee~~~

    ReplyDelete