Friday, June 17, 2011

malaysia kini

i dont know what will happen to Malaysia.
seriously, i dont know.

politik tak habis habis.
parti kerajaan dengan pembangkang tak habis habis kecoh sana sini.

website utk download kena block.
i mean, seriously! block apasal? nak prevent piracy. come on la. memang kena hentam habis la. porn website tak download pulak.

government website kena hack.
ni lagi satu hal. maybe anonymous ni saje je protes pasal website kena block. tapi, tak ke rasa bodoh bila laman web negara kena hack. memang hancur la reputasi malaysia internationally. memang tak sayang negara.

demonstrasi isu utusan malaysia
and again. isu karikatur. kalau filem ada lembaga penapisan, karikatur takde ke? main sesuka hati je punlish that karikatur.

boikot astro.
memang semua orang sekarang ni nak duit, even dah ada duit. inilah hidup.


this is what happen when people have emotions!!

1 comment:

  1. Penyakit dunia. http://www.youtube.com/watch?v=1QR3LcAxESo&feature=player_detailpage

    ReplyDelete